MAALTIJDEN
Zorgvuldig geselecteerd, seizoensgebonden en lekker
Wekelijks nieuwe recepten
Antipasti
Carpaccio
dungesneden rundvlees, rucola en parmezaan
€15.00
Pasta fresca
Ravioli di ricotta e tartufo al burro, salvia e parmigiano
gevulde pasta met ricotta boschampignons en truffel in salieboter en parmezaan
€18.00
Tagliatelle al gorgonzola e tartufo nero
in roomsaus met gorgonzola en zwarte truffel
€18.00
Lasagna
Bolognesesaus, mozzarella, ham en bechamelsaus
€16.00
Cannelloni
cannelloni gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus (3 stukjes)
€15.00
Spaghetti alla carbonara 125g
€14.50/ portie
Tagliatelle alla bolognese 125g
€14.50/ portie
Spaghetti al sugo di pomodoro - napoletana 125g
met tomatensaus
€13.00/ portie
Spaghetti all'arrabiata 125g
€12.00/ portie
Spaghetti alla norma 125g
tomatensaus, gefrituurde aubergines en gezouten ricotta
€15.50/ portie
Spaghetti ai frutti di mare 125g
met zeevruchten look en tomatensaus
€16.00/ portie
Spaghetti agli scampi 125g
met scampi look en tomatensaus
€16.00/ portie
Secondi di carne
Ossobuco
met tomatensaus en groenten
€22.00
Vleesgerechten worden geserveerd met een bijgerecht naar keuze
pasta
ratatouille
rozemarijnaardappelen
Dessert
Cannoli
met ricotta- of chocoladecrème
€4.50/stuk
Tiramisu
€5.00/stuk
Siciliaanse taart
artisanale taart met ricotta, chocolade crème, kaneel en hazelnoten