— Ambachtelijke panettone gastronomico —
Onze huisbereid panettone " pan canasta" is een Italiaans kerstgebak (een luxe hartig brood ), dunne gesneden, elke laag word gevuld met heerlijke smaken zoals ei en tonijn, zalm en verse ui, parma-parmezaan-rucola en zwarte truffel, buffelmozzarella verse tomaten en basilicum, salami en caciocavallo, ricotta e gedroogde tomaten.
De hoge vorm en luchtige structuur zijn karakteristiek voor dit brood.
Natale e Capodanno con Miti e Sapori 24 en 31
Feestmenu Take - away
Ambachtelijke panettone gastronomico - aperitief hapjes ( +/- 1800 g, 4/8 personen) 54.00
Menu a base di pesce - Vismenu
Antipasti - voorgerechten
Cocktail di gamberi ( garnaalcocktail met cocktailsaus ) 7.00 p.p
Tartara di salmone (zalmtartaar met rucola en courgettes) 7.00 p.p
Spiedini di scampi gratinati (gegratineerde brochette van scampi) 9.00 p.p
Primi piatti - verse pasta
Strozzapreti con spada(strozzapreti met zwaardvis en kerstomaten ) 13.50 p.p
Tortelloni di aragosta (tortelloni van kreeft in een garnaalsaus) 15.00 p.p
Tagliatelle al ragù di calamari e mandorle( tagliatelle met inktvis en amandelen) 12.00 p.p
Secondi - hoofdgerechten
Tonno alla siciliana (tonijnsteak met ui en tomaten) 13.00 p.p
Calamari ripieni ( gevulde inktvis met inktvis, peterselie, look, paneermeel, parmezaan) 12.00 p.p
Filetto di spigola alla matalotta ( verse tomaten, kappertjes, oregaan) 14.00 p.p
Menu a base di carne - Vleesmenu
Antipasti - voorgerechten
Cestino di parmigiano (parmezaanse kaas bakje, assortiment van kazen en charcuterie) 7.00 p.p
Roullè di mozzarella (Rollade van mozzarealla met Parma, parmezaan, rucola en crème van balsamicoazijn) 3.00 st
Vegetarische parmigiana di melanzane (aubergines, caciocavallo, tomatensaus, parmezaan, basilicum) 7.00 p.p
Primi - verse pasta
Lasagna (lasagna met bolognesesaus, bechamel, kaas, ham en parmezaan ) 9.00 p.p
Tortelloni al tartufo (tortelloni gevuld met zwarte truffel in een porcini en zwarte truffelsaus) 4st, 14.00 p.p
Spighe di Sicilia (pasta spighe gevuld met parma in een safraansaus en papaverzaden) 6st, 12.00 p.p
Secondi- hoofdgerechten
Roullè di vitello (kalfs rollade gevuld met porcini in een zwarte truffelsaus) 2st 15.00 p.p
Scaloppine di vitello ( escalope in een artisjokkensaus ) 13.00 p.p
Involtini alla messinese ( gegratineerde rollade van kalfsvlees met kaas) 4.00 st
Contorni - Bijgerechten
Gebraden aardappelen met rozemarijn 4.00 p.p
Peperonata (paprika's, ui, aardappelen) 5.00 p.p
Ratatouille (verse groenten) 4.50 p.p
Focaccia e pane - Brood
Focaccia met kerstomaten en oregaan 2.50 st
Pane di Altamura 4.00 st
Dolci - Desserten
Cannoli siciliani (naar keuze chocolade of ricotta crème) 4.00 st
Torta siciliana (met chocolade en ricotta crème) 4.50 st
Cannolata cup (ricotta crème en stukjes van cannoli) 4.50 st
Tiramisù koffie of amarena 4.50 st
Goed om te weten:
Wij blijven open op maandag 23 en 30 dinsdag 24 en 31 december .Wij zijn gesloten 25 en 26 december , 1 en 2 januari.
Bestellingen voor Kerstims graag voor 20/12
Bestellingen voor Nieuwjaar graag voor 27/12
De bestellingen kunnen afgehaald worden op 24 en 31 december van 11.00u tot 18.00u